Добре дошли в България - държавата на неподозираните възможности, в

...
  Добре дошли в България - държавата на неподозираните възможности, в
Коментари Харесай

В държавата, в която синоптички станаха бизнесдами

 

 

Добре пристигнали в България - страната на неподозираните благоприятни условия, в която провинциални пиарки стават собственички на десетки парцели, а хубавици, отговарящи за тв прогнозата на времето стават предприемчиви бизнесдами.

Типичен образец е досегашната синоптичка по Нова Деси Банова, която през днешния ден е госпожа Плевнелиева, вървяща просперираща  консултантска компания, написа в. „ Уикенд ”.

След като преди време се провали като брачен уредник, синоптичката на Нова телевизия се бе отказала от всевъзможни бизнес инициативи. Това обаче е завършило със запознанството с настоящия й мъж Росен Плевнелиев. Много скоро откакто се залюба с него русокоската взема решение още веднъж да се опитва като бизнес дама. Този път тя избира надалеч по-прагматичен предмет на активност.

Госпожа Плевнелиева извънредно мъдро се е преориентирала от образуване на сватбени тържества към „ консултантска, посредническа, организационна активност, както и всяка друга активност, която не е неразрешена от закона ”, демонстрира информация в Търговския указател.

Оказва се, че нейната компания, за съществуването на която досега тя не е обелила и дума, е записана преди близо 3 години – през октомври 2017 година По това време към момента никой в общественото пространство не подозира, че чаровната дама от прогнозата за времето върти обич с Росен Плевнелиев. Двамата описват сантименталната си история повече от месец по-късно в предаването „ На кафе ”. В момента, в който дават емблематичното си първо изявление като двойка, компанията на Деси към този момент върви с цялостни обороти. Синоптичката още тогава споделя, че с Росен пътуват постоянно по работа. Всички вземат решение, че тя му е правела компания по време на неговите бизнес трипове.

Едва в този момент излиза наяве, че е допустимо не тя да е придружавала него, а той да е придружавал нея в качеството й на публично лице на новата компания. Прости сметки демонстрират, че едвам месец обич с Росен е бил задоволителен, с цел да разсъни надълбоко приспания предприемачески усет на Деси Банова. Нейната компания е записана на 25 октомври 2017 година, а историята й с президента датира от септември същата година.

Говори се, че точно Плевнелиев е насърчил синоптичката да се опитва като бизнес дама, като по този метод най-сетне вкара в приложимост своето университетско икономическо обучение. По това време двойката към момента не е узаконила връзката си и седалището на компанията е в полите на Витоша – адресът на Деси преди да забременее от Плевнелиев със сина си Йоан.

Двойката подписва брак през юни 2018 година, когато булката е в напреднала бременност. Детето се ражда през октомври – близо година откакто майката стартира личен бизнес. Деси Банова сега е в края на своя отпуск по майчинство. Тя към момента попада като водеща в описите на Нова телевизия, само че е употребила времето надалеч от камерите освен за развъждането на дребния си наследник, само че и за развиването на своя консултантски бизнес. В Нова тв никой не чака завръщането й на екран. Най-вероятно тя ще подаде предупреждение за преустановяване на трудовия си контракт в деня, в който отпускът й по майчинство завърши.

Дали ще се върне в малкия екран, надали. Метеорологичните прогнози към този момент не са й забавни, тя към този момент е обърнала взор към финансовите. Прави проекти по какъв начин да се включи в раздаването на новите 29 милиарда евро, контрактувани за идващия европериод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР